It's an Urban Story

Don täytti toukokuun viimeinen päivä viisi vuotta. Synttäreitä vietettiin jälleen koko perheen voimin ja Don sai maksalaatikko-nakkikakkunsa piimällä kuorrutettuna. Donista on tullut vähän rauhallisempi, enää se ei ehkä menisi korotetun piha-aidan ylitse kuten pienempänä. Mutta jos aidan toisella puolella olisi oikein kiinnostava toinen koira, niin luulen, että se ainakin yrittäisi kaikkensa yli päästäkseen.

Don saa nykyään monta lenkkiä päivässä. Eniten se rakastaa kätköleluaan, johon joka aamu laitetaan koirankeksejä, joita se sitten yrittää saada syötäväkseen sieltä. Tuon sinisen herkkukätkön lisäksi rakkaita ovat kaikki rinkulat, jonkinlaiset pyöreät koiranluujäljitelmät siis. OIkeita luita ei Donille voi enää koskaan antaa, sillä se sai viime joulun aikaan siitä terveysongelmia ja tilanne oli uhkaava. Luun sirut vahingoittivat suolta  ja Don oli kovin kipeä. Säikähdimme tästä kaikki.

Donin naapuriin on muuttanut nyt toinen labbis, vaalea Jeppe. Arvata saattaa, että näillä pojilla on keskenään hauskaa! Jeppe on samanikäinen uros kuin Don, he eivät tappele vaan leikkivät ja painivat. Aluksi Jeppe oli hyvinkäyttäytyvä koira, joka pysyi omalla pihallaan. Mutta Doniin tutustuttuaan viis veisaa perheväkensä käskyistä olla tulematta Donin portin taakse odottamaan leikkiä. Saattaapä se käydä ihan omia aikojaankin meillä leikkimässä eikä kotiväki huomaa mitään. Sen sijaan lähellä asuvien kultaisten noutajien kanssa Donin suhteet ovat viilenneet, jostain koiramaisista syistä varmaan. Yhä tärkeä on lähellä asuva Rex-koira, leikattu doberman. Joten ei puutu koiraltamme seuraa!

 



Leijonaa mää metsästän, tahdon saada suuren...
Jos Don jostakin todella nauttii ja rakastaa, niin kesämökistä. Tai itseasiassa sen ympäristöstä, saa kirmata Koitereen rannan tarjoamassa suuressa metsässä, eikä kukaan estä häntä! Kuvassa Don on 2 vuotias, eli toinen kerta kun hän on mökillämme.



Vedessä polskiminen kuuluu kuumiin kesämökkipäiviin. What's not to love!



 

Löysin jotain übersöpöä kirjahyllystä. Ei taida tassuttaja olla kuin muutaman viikon vanhempi siitä kun hänet hankittiin, eli vuonna 2006 kesällä.

 

 

Saanko syödä villasukkasi? :3